Amennyiben nem tudja elolvasni a meghívónkat vagy nem jelennek meg a képek, kérjük kattintson a következő linkre: http://konferenciak.mfor.hu/dm/hr6/mail-pih.html

A Profiles International Hungary (AC Expert Kft.) partnerei és ügyfelei részére, egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezmény!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit ismételten meghívni a Menedzsment Fórum VI. HR konferenciájára, mely „Fókuszban az ösztönzés és a tehetségmenedzsment” címmel kerül megrendezésre, 2012. április 26-án (csütörtök), a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten.

A nehezen kiszámítható gazdasági környezet sok szempontból húzza vissza a vállalatok működését. Ennek egyik aspektusa a kollégák hozzáállása, alkalmazkodása a változó körülményekhez. Az átszervezések, leépítések nem segítik az előrenézést, egyre több fejtörést jelent a megmaradt kollégák motiválása. Néhány vezető egyre szkeptikusabb, csak a pénzbeli motiválásban, cafeteria-ban látja a megoldást, a munkavállalói oldalon pedig továbbra is rengetegen kapaszkodnak a székbe, asztalba, féltik a megélhetést biztosító munkahelyet. Hogyan lehet ilyenkor felrázni a szervezetet? Mi van még a béren kívül? HR-esként hogyan segíthetjük hatékonyan a vezetőt?

A tartalomból:

Részvételi díj: 28.000,- Ft + áfa

Kedvezmények:
A Profiles International Hungary (AC Expert Kft.) partnerei és ügyfelei részére 15%
Egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezése esetén 5%

A kedvezményeink összevonhatók!

Eseményünk ismertetőjét, és a tervezett programot a honlapunkon tudja megtekinteni, illetve az egyedi kedvezményeket az alábbiakban letölthető jelentkezési lapon tudja érvényesíteni:
VI. MFOR HR Konferencia jelentkezési lap

Várjuk szíves érdeklődését.
Kérdései, kérései esetén állok szíves rendelkezésére!


Üdvözlettel:

Ács Nóra
konferenciaüzletág-vezető
Menedzsment Fórum Konferenciák

tel: +36 30 866 64 85
fax: +36 1 786 2899
1113 Budapest, Bartók Béla út 152/H,
Kelen Irodaház
e-mail: acs.nora@mfor.hu
http://konferenciak.mfor.hu

EZÜST TÁMOGATÓ

KIÁLLÍTÓ

MÉDIATÁMOGATÓK

KIEMELT SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER

SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK

TECHNIKAI PARTNER